איך מכינים המבורגר- המדריך המלא להכנת ההמבורגר המושלם

מי מאיתנו לא מכיר את ההמבורגר הכי טוב בעולם, ההמבורגר הזה שאכלנו פעם במקום ההוא. אתם מכירים, ההמבורגר עם הטעם הנפלא שלא נשכח לעולם, ההמבורגר המושלם.

החלטנו לגלות את הסוד להכנת ההמבורגר המושלם ויצרנו עבורכם את המדריך שיסביר לכם איך מכינים המבורגר.

השלב הראשון בהכנת המבורגר מושלם – הכנת הקציצה

המרכיב העיקרי בהמבורגר הוא הבשר כמובן, ככל שתערובת הבשר תהייה איכותית יותר כך ההמבורגר שלנו יהיה טוב יותר וכזה שלא נוכל להפסיק לאכול.

הבשר של ההמבורגר הוא זה שיקבע את איכות הקציצה. אנחנו נעשה שימוש בבשר טחון עם המון טעם בבסיסו, יהיה זה בשר צוואר או אונטריב.

אבל רגע, אמרנו שנגלה איך מכינים המבורגר מושלם ולא רק איך מכינים המבורגר. הסוד הוא בתוספת השומן לקציצה ובשלב הטחינה של הבשר.
ליצירת קציצת המבורגר מושלמת נוסיף לבשר הטחון שפונדרה שתיתן לקציצה את העסיסיות שלה.

לא פחות חשוב מזה, את הטחינה של הבשר לקציצת ההמבורגר נעשה בסמוך לעשייה עצמה. את הלישה של קציצת ההמבורגר נעשה ביד ולא נשתמש במיקסר (אל תשכחו להשתמש בכפפות חד פעמיות).

הלישה של הבשר מפרקת את החלבון שיש בבשר ואת השומן ועוזרת לקציצת ההמבורגר להתייצב ולא להתפרק לנו בעת הכנת ההמבורגר. אבל שימו לב! לא להרוג את הבשר על לישה מוגזמת.

איך תכינו את הקציצה המושלמת
איך תכינו את הקציצה המושלמת

השלב השני בהכנת המבורגר מושלם – הלחמנייה

יצרנו את קציצת ההמבורגר המושלם ועכשיו נרצה להכניס אותה אל תוך לחמניית המבורגר. אז מה הופך את הלחמנייה של ההמבורגר לבית המושלם של הקציצה? המעטה החיצוני של הלחמנייה.

אנחנו יודעים שאי אפשר לענות על השאלה איך מכינים המבורגר מבלי להתייחס להכנת הלחמנייה, אז כמובן שמומלץ להכין את לחמניית ההמבורגר בעצמנו.
אם זה לא ניתן, כדאי לבחור מאפיה שיודעת להכין את לחמניות ההמבורגר הטובות ביותר.

בבחירה של לחמנייה עבור ההמבורגר המושלם שלנו, נחפש את הלחמנייה הטרייה ביותר, זאת שמבפנים היא רכה ומבחוץ יש לה שכבה דקה וקריספית שנותנת לביס תחושה של שלמות.
השכבה הקריספית על הלחמנייה יכלה להיווצר ממריחת ביצה, אנחנו נעדיף שהשכבה הקריספית של הלחמנייה תיווצר מהתזה של מים כאשר הלחמנייה יוצאת חמה מהתנור.
התזה של מים בשלב הזה יוצרת שכבה דקה של הגנה על הלחמנייה, ששומרת על הטריות שלה לאורך זמן.

אם להכין המבורגר אז רק בלחמנייה רכה ופריחה
אם להכין המבורגר אז רק בלחמנייה רכה ופריחה

השלב השלישי בהכנת המבורגר מושלם – התוספות

אי אפשר להסביר איך מכינים המבורגר מבלי להתייחס לתוספות שמלוות את ההמבורגר ונתחיל בתוספות שבתוך לחמניית ההמבורגר.

את קציצת ההמבורגר נניח על שכבה דקה של ממרח אותו נמרח על הלחמנייה, זה יכול להיות הממרח הסודי שלנו, נגיעה של מיונז או אפילו השומן של קציצת ההמבורגר עצמה.

פעמים רבות אנחנו שומעים מלקוחות, איך מכינים המבורגר מושלם כמו שלכם, למה בבית זה לא מצליח. הסוד הוא בשימוש במרכיבים שיוצרים את המכלול כולו.

אנחנו דואגים להשתמש בירקות איכותיים שנותנים להמבורגר כולו דרגה נוספת של איכות.

את העגבנייה שבתוך ההמבורגר אנחנו נבחר בקפידה, נדאג שהיא תהייה עסיסית אך לא נוגרת נוזלים יתר על המידה.

את עלי החסה נבחר צעירים וקיר ספיים בצבע ירוק ומושלם.

את ההמבורגר נכין אם תופסות מעולות וטעימות
את ההמבורגר נכין אם תופסות מעולות וטעימות

אז בואו נסכם, איך מכינים המבורגר מושלם

בכדי להכין המבורגר מושלם נבחר את הבשר הנכון לקציצת ההמבורגר שייתן לנו קציצה עסיסית במידת השומן הנכונה.

נשתמש בלחמנייה המושלמת, כזאת שהיא רכה מבפנים ובעלת שכבה קריספית ועדינה מבחוץ ונקפיד על ירקות טריים וצעירים להשלמת ההמבורגר המושלם.

אז, על השאלה איך מכינים המבורגר מושלם ניתן שתי תשובות, האחת היא להיצמד לטיפים שנתנו לכם כאן והשנייה היא להגיע אלינו לברביס ולהזמין את ההמבורגר המושלם מבלי להתאמץ, ללכלך כלים ולעשות בלאגן במטבח. אנחנו בברביס כבר עשינו את העבודה עבורכם והכנו לכם את ההמבורגר המושלם, כך שכל מה שנותר לכם לעשות הוא להתרווח וליהנות מחוויות ברביס מושלמת

השאלות שלכם, התשובות שלנו

המבורגר "רובן" זה המבורגר הדגל של פברביס והוא עשוי 100% בשר בקר משובח ונשזרו בו פתיתי גבינת צ’דר.

מזל טוב! בהחלט, אנחנו מספקים המבורגרים איכותיים בקונספט של שולחן שוק

לוגו של חברת ברביס
לוגו של חברת ברביס

יש לכם שאלה? השאירו פרטים ונחזור אליכם

אהבתם את הכתבה ? שתפו בקליק
כתבות בנושא
המבורגר מושלם

מהיום מסעדת ברביס הוותיקה באילת היא מסעדה כשרה! מהיום

המבורגרים המושחתים של ברביס
מסעדה באילת

ברביס: מסעדה באילת המציעה את ההמבורגרים הטובים ביותר העולם